1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Препоръчай на Приятел
BY-8026 ПАНЕЛ БУТОНИ ЕЛ СТЪКЛА HYUNDAIBY-8028 Бутон за мъгла за SUZUKI

BY-8027  Безжично зарядно за телефон R1
Голяма снимка


BY-8027 Безжично зарядно за телефон R1

Цена (с ДДС): 50.00 Лева(BGN)
33.50 Лева(BGN)
You Save: 16.50 Лева(BGN)
Каталожен No: BY-8027

Задай въпрос за продукта

BY-8027  Безжично зарядно за телефон R1

Тази нова стойка-зарядно за телефон за кола използва интелигентна технология, осигуряваща бързо и безжично зареждане. С функцията за автоматично отваряне ще можете да поставите телефона си в стойката само с една ръка!
*10 W бързо зареждане: Зарядното притежава модернизирана, независима бобина с висока ефективност на зареждане, а същевременно Qi технологията гарантира по-бързо зареждане от повечето безжични зарядни устройства, предлагани на пазара.
*Интелигентно намиране на колата: Нашата поставка за кола за безжично зареждане има функция за интелигентно търсене на автомобил.
*Управление с една ръка и автоматично инфрачервено засичане: Когато доближиш телефона си до поставката в разстояние до 3 см в областта на инфрачервената зона, поставката автоматично регулира ширината си, така че да побира телефони с ширина от 4,0″ до 6,0″.
*Поставка за телефон, която се поставя на вентилацията на колата: В сравнение с обикновените поставки за телефони, които се монтират на предното стъкло, нашата уникална поставка се поставя в отвора на вентилацията, което ти позволява по лесен достъп до телефона ти и по-малко смущения, когато шофираш. Лесно поставяне! Не са ти необходими инструменти, за да монтираш поставката за телефон в колата си.
*СЪВМЕСТИМОСТ: Подходящ за повечето смартфони, независимо от размера или формата. Безжично зареждане за устройства с вграден Qi приемник, както и устройства за бързо зареждане.
*УПОТРЕБА: Само за няколко секунди можеш да монтираш поставката за телефон на почти всички автомобили, без да са ти необходими никакви инструменти.
*ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ: Гумен гръб против драскотини и подхлъзване за сигурно захващане, гарантиращ безпроблемно шофиране.

Съвместими устройства

✔ 10 W модел с бързо зареждане (изисква се QC 3.0 зарядно за кола):
Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e / S9 Plus / S9 / S8 Plus / S8 / S7 / S7 Edge, Note 9 / 8 / 7

✔ 7,5 W модел с бързо зареждане (изисква се QC 3.0 зарядно за кола):
iPhone Xs / Xs Max / XR / X / 8 / 8 Plus

✔ 5 W модел със стандартно зареждане:
Samsung S6 / S6 Edge, Note 5 и други смартфони с вграден Qi приемник.
Спецификациите на Huawei Mate 20 Pro, Google Pixel 3 / Pixel 3 XL, LG V30 / G7 съответстват на 5 W Qi, което е обикновената скорост на зареждане на Qi, което означава нормална скорост на безжично зареждане при 5 W / 1 A. Това се дължи на факта, че тези телефони вече имат оригиналното зарядно устройство, достигащо възможно най-бързата скорост на безжично зареждане. (На екрана ще се покаже „Бавно зареждане“.)

Опаковката съдържа:

1 * безжично зарядно устройство
1 * Скоба за захващане за вентилацията
1 * USB кабел тип „С“
1 * Инструкции за употреба

 







В сайта са 15 гости online